“Fracàs col·lectiu” de la gestió del territori 1


Aquesta setmana el Canfali Marina Alta en sorprenia amb un extens article dedicat a la presentació de la revista Aguaits sobre els conflictes territorials i mobilitzacions ciutadanes a la Marina Alta. Aquest recull algunes de les afirmacions que el catedràtic de Geografia Humana, Joan Romero, va realitzar durant la seua intervenció en acabar la presentació de la revista pels seus autors.20140302_203544_b

Joan Romero, autor del pròleg de la revista i coneixedor de la realitat de la nostra comarca, reconeixia durant la seua intervenció que l’estudi realitzat en aquest monogràfic de la revista Aguaits és la crònica d’un cert fracàs col·lectiu.

Fracàs perquè “quasi ningú va voler escoltar i actuar des de la política”, segons va indicar, i col·lectiu perquè la història de les tres-quatre últimes dècades en matèria de política territorial ha posat a tots a prova i esta no ha sigut superada fins ara com a societat.

Va assenyalar, a més, que

l’estudi de l’IECMA realitzat pels joves investigadors de la comarca no és una investigació sobre el passat més recent de la comarca escrita per als acadèmics, si més no, es tracta d’un estudi dirigit al futur i a tota la ciutadania.

20140302_203607_b


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Sou un humà? empleneu l\'operació següent / Are you a human? please fill the form below *

One thought on ““Fracàs col·lectiu” de la gestió del territori